Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HRFSTWND-concert OBK & KNA

30 oktober

Het eerste concert na de zomer is een feit! Op zaterdag 30 oktober om 20:00 uur geeft het harmonieorkest van OBK Bennekom samen met de fanfare van KNA Lunteren een duoconcert in Cultura te Ede. Vorig jaar konden de HRFSTWND-concerten door corona helaas niet plaatsvinden. Maar dit jaar gaat het toch echt lukken!
En er staat prachtige muziek op het programma. Beide orkesten zijn na de zomer weer begonnen met repeteren en het enthousiasme spat ervan af.

Wat u kunt gaan horen? KNA Lunteren is een prachtige fanfare en zal onder leiding van dirigent Erik Kluin stukken spelen als Dynamica, Melting the ice, El cid, Pasmo en Imperial crown. Mooie muziek die toegankelijk is voor een breed publiek.

OBK Bennekom is een harmonieorkest, wat weer om heel andere muziek vraagt. OBK zal onder leiding van dirigent Dick Bolt starten met Ross Roy (De Haan). Bijzonder is dat hier vijf jonge leden van OBK ook in meespelen. Daarnaast brengt het orkest Symphonic Dances (Fukuda), Musica y vinos (Morales) en The 7th night of July (Sakai) ten gehore.

Uiteraard houdt Cultura rekening met de corona-regels om zo ieders veiligheid te garanderen. Dat betekent dat u alleen Cultura kunt betreden met een coronatoegangsbewijs. Dit bewijs kan zijn de coronacheck-app, een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een herstelbewijs van corona. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Kaarten voor dit concert zijn te koop via de website van Cultura: https://www.cultura-ede.nl/…/concert-obk-bennekom…. Het concert start om 20:00 en de toegangsprijs is €15,00.

Organisator

Muziekvereniging OBK Bennekom
E-mail:
info@obk-bennekom.nl

Locatie

Cultura Ede
Molenstraat 45
Ede, Gelderland 6711 AW Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie