Potgrondactie

Zaterdag 9 april as. zal de potgrondactie plaatsvinden. We zoeken voor die dag weer handen om er voor te zorgen dat de bestelde potgrond weer bij de juiste adressen afgeleverd wordt. Er zal aan de deur niet meer verkocht worden. Binnenkort meer inhoudelijk nieuws over de potgrondactie, maar reserveer de datum van in de agenda. 

Algemene ledenvergadering

Via deze weg willen we je graag uitnodigen voor de jaarlijkse ALV. 

Datum: Dinsdag 5 april 2022
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Muziekcentrum OBK Bennekom

Let op! De datum is gewijzigd t.o.v. wat eerder gecommuniceerd is!

Ons verzoek om is om eventuele vragen voor de rondvraag uiterlijk 1 april te sturen naar voorzitter@obk-bennekom.nl.

We hopen je op 5 april a.s. te ontmoeten. 

Marsoptredens

Om voor de marsoptredens goed voorbereid de straat op te gaan, zullen wij vanaf 15 maart op de repetitie ook aandacht besteden aan de marsen uit het marsboekje. Dus vanaf 15 maart je marsboekje meenemen naar de repetitie op dinsdagavond.

In de pijplijn

Vanuit Cultura ontvingen wij een mail met daarin beschreven twee verschillende theatershows voor het nieuwe theater seizoen. Voor deze shows zoeken de betreffende artiesten een orkest uit de regio. De ene artiest is Micheline van Hautem met een programma van Chanson en de andere artiesten zijn Stenzil & Kivits. Meerdere orkesten hebben zich hiervoor aangemeld. Het impressario van de artiesten zal een keuze gaan maken. Wordt vervolgt…

Concert Najaar

Dit jaar wordt er geen HRFSTWND-serie georganiseerd. We hadden nog een dubbelconcert met Ceacilia uit Veenendaal in de agenda staan, maar dit wordt nog eens opgeschoven. We hopen snel een datum te kunnen plannen, maar zijn hierin afhankelijk van het Concertprogramma van Phion voor het nieuwe theater/concertseizoen. Zodra dit bekend is, kunnen we plannen. 

Bevrijdingsdefilé Wageningen

We zijn uitgenodigd om voor duizenden mensen mee te doen aan het defilé. Er wordt geïnventariseerd of we een goede bezetting hebben om hieraan deel te nemen. (Aanvang 12.30u, waarschijnlijk rond 11.30u dan verzamelen).