Inschrijfformulier AMV-cursus 2023/2024

De cursus wordt gegeven op dinsdagmiddag. Het cursusjaar bestaat uit 24 lessen en start vanaf 3 oktober 2023. Het lesgeld bedraagt €16,80 per maand. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en bruikleen van een instrument. Voor het instrument wordt een borg ter hoogte van één maand lesgeld afgeschreven bij aanvang van de cursus. Bij het inleveren van het instrument, bij goede staat, wordt de borg geretourneerd.

Geslacht

Instrument

Voorkeur Lestijd

Muziekvereniging OBK Bennekom mag foto’s en video’s waarop ik of mijn kind(eren) te zien is (zijn) gebruiken voor een nieuwsbrief.

Muziekvereniging OBK Bennekom mag foto’s en video’s waarop ik of mijn kind(eren) te zien is (zijn) gebruiken voor deze website.

Muziekvereniging OBK Bennekom mag foto’s en video’s waarop ik of mijn kind(eren) te zien is (zijn) gebruiken voor social media.

Muziekvereniging OBK Bennekom mag foto’s ’s waarop ik of mijn kind(eren) te zien is (zijn) gebruiken voor een krant artikel.

Muziekvereniging OBK Bennekom mag video’s waarop ik of mijn kind(eren) te zien is (zijn) gebruiken voor live streaming.

8 + 10 =

De ouder/verzorger van de cursist machtigt hierbij OBK om maandelijks het lesgeld van zijn/haar bankrekening te incasseren. Het Incassant ID is NL17ZZZ401195010000.  Voor vragen, kunt u contact opnemen via e-mail: jeugd@obkbennekom.nl