Twirlers

De twirlers zijn voor Muziekvereniging OBK een erg mooie aanvulling naast de muzikale activiteiten. Van oudsher hoorde er bij een goed harmonieorkest ook een twirlgroep. OBK heeft het geluk dat dit nog steeds goed loopt binnen de vereniging. Er zijn dan ook diverse onderdelen waarin zowel de beginnende als de meer ervaren twirler heerlijk aan de slag kan.

 

Small team dance junior

De jongste twirlers (van 5 tot 13 jaar) starten in het Small team dance junior. In de lessen is aandacht voor individuele twirltechniek en groepswerk. Uiteraard staat dans centraal, van klassiek ballet tot moderne dans zoals jazzdance en streetdance. Dit team neemt regelmatig deel aan wedstrijden van de NBTA. De twirlers kunnen ook met een solo of duo aan wedstrijden deelnemen.

Jaarlijks zijn de twirlers van de Small team dance junior te zien bij het grote OBK-familieconcert, tijdens diverse straatoptredens en op twirlwedstrijden.

 

Training woensdag 19:00 – 19:30 uur
Instructrice Melody-Ann Jagersma

  

Small team dance senior

De wat meer gevorderde twirlers (van 15 tot 30 jaar) kunnen flink aan de slag in het Small team dance senior. Tijdens de les is er aandacht voor individuele twirltechniek en groepswerk. Ook wordt er gewerkt met verschillende dansstijlen. Opvallend is dat de dansstijlen en de choreografie steeds complexer worden, wat dus aardig wat inzet vraagt van de twirlers.

Ook dit team neemt regelmatig deel aan wedstrijden van de NBTA. Deze enthousiaste twirlers nemen met het team, solistisch of met duo deel aan wedstrijden. Jaarlijks zijn ze te zien bij het grote OBK-familieconcert, tijdens diverse straatoptredens en op grote landelijke twirlwedstrijden.

 

Training woensdag 20:00 – 20:45 uur
Instructrice Melody-Ann Jagersma

  

Solistisch

Twirlen in een team is leuk, maar heb je echte ambities dan kun je ook solistisch aan de slag. Je krijgt nog meer les op jouw individuele techniek, expressie, choreografie en persoonlijke stijl. Samen met de instructrice maak je passende en uitdagende routines die in jou het beste naar boven halen.

 

Training junioren woensdag 18:00 – 19:00 uur
Training senioren woensdag 20:45 – 21:45 uur
Instructrice Melody-Ann Jagersma