Twirlers

Twirlen is dansport waarop er gedanst kan worden op verplichte of zelfgekozen muziek in combinatie met baton (majorettestok).
De twirlgroep bestaat op dit moment uit 8 leden in de leeftijdscategorie 9 tot 20 jaar. De trainingen worden gegeven door 3 enthousiaste trainsters. Ook zij zijn zelf lid geweest van OBK. Tijdens de trainingen is er een goede balans tussen ambitie en plezier. Door het leeftijdsverschil zijn er diverse onderdelen waarin zowel de beginnende als de meer ervaren twirler heerlijk aan de slag kan.

 

Small team dance junior

De jongste twirlers (van 5 tot 13 jaar) starten in het Small team dance junior. In de lessen is er aandacht voor individuele twirltechniek, lenigheid en groepswerk. Uiteraard staat dans centraal, van klassiek ballet tot moderne dans zoals jazzdance en streetdance. Dit team neemt regelmatig deel aan wedstrijden van de NBTA en KNMO. De twirlers kunnen ook met een solo of duo aan wedstrijden deelnemen..

Ook zijn de twirlers meerdere keren per jaar te zien tijdens straatoptredens zoals; de Airborn in Oosterbeek en koningsdag in Bennekom. Houdt voor de straatoptredens de algemene agenda in de gaten.

 

Training woensdag 18:30 – 19:45 uur
Instructrices Roeline Oostra en Renate van Barneveld

 

Solistisch

Twirlen in een team is leuk, maar heb je individuele ambities dan kun je ook solistisch aan de slag. Je krijgt nog meer les op jouw individuele techniek, expressie, choreografie en persoonlijke stijl. Samen met de instructrice maak je passende en uitdagende routines die in jou het beste naar boven halen.

Ook dit team neemt regelmatig deel aan wedstrijden van de NBTA. Deze enthousiaste twirlers nemen met het team, solistisch of met duo deel aan wedstrijden. Jaarlijks zijn ze te zien bij het grote OBK-familieconcert, tijdens diverse straatoptredens en op grote landelijke twirlwedstrijden.

 

Training senioren woensdag 19:30 – 21:15 uur
Instructrice Roeline Oostra, Renate van Barneveld & Wieke de Weijer

 

Ambities

Op dit moment hebben de twirlers in de leeftijdscategorie 13 jaar en ouder geen compleet seniorteam om op wedstrijd te kunnen gaan. Lijkt het je leuk om bij dit team aan te sluiten, meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles. Ook wanneer je geen ervaring hebt met de twirlsport kun je je aansluiten bij dit team.

 

Contact

Lijkt het je leuk om eens bij ons mee te trainen, neem dan contact op voor 3 vrijblijvende proeflessen. Elke laatste woensdag van de maand is er de mogelijkheid om gebruik van een kijkles. Wil je hier gebruik van maken, stuur ons een mailtje of een berichtje via Instagram.
Wil je contact met ons opnemen, mail dan naar twirlers-obk@outlook.com. Ook kan je ons volgen op onze instagram voor sfeerimpressies en wedstrijduitslagen.

Instagram: @twirlers.obk