Muziekcentrum

OBK is, sinds 2007, de trotse eigenaar van een eigen modern muziekcentrum aan de Kierkamperweg te Bennekom. Het Muziekcentrum voldoet aan alle moderne eisen: een grote zaal, drie leslokalen, een bestuurskamer, een dirigentenkamer, een bibliotheek, diverse opslagruimten en een modern muziekcafé. Sinds november 2014 is er in de grote zaal ook een tribune geplaatst, waardoor het nu mogelijk is concerten in het muziekcentrum van OBK Bennekom te organiseren.

 

Verhuur muziekcentrum OBK Bennekom

Uiteraard delen wij graag dit prachtige gebouw met andere cultuur- en muziekliefhebbers. Voor andere kunst- en cultuuractiviteiten is het mogelijk om deze prachtige (concert)zaal te huren voor een eigen concert, repetitiedag of optreden.

Het Muziekcentrum is in z’n geheel te huur, maar kan ook per ruimte gehuurd worden. Aanvullend zijn er catering mogelijkheden en is er in de grote zaal ook een tribune, licht- en geluid aanwezig.

Wilt u meer informatie over de zaalhuur? Stuur een bericht via ons contactformulier of stuur een mail naar: verhuur@obk-bennekom.nl