Muziekles

Wil je een instrument leren spelen dan kun je terecht bij de muziekopleiding van OBK. Professionele en enthousiaste docenten leren je graag jouw favoriete instrument bespelen. Misschien heb je al ooit gespeeld en wil je je instrument weer oppakken? Ook dan kun je bij ons terecht voor lessen. We bieden muziekles aan zowel kinderen als volwassenen.

Het instrument waarop je speelt kun je in bruikleen krijgen van de harmonie. Uiteraard mag je ook zelf een instrument kopen en daarop spelen. In de leerlingorkesten DaCapo, Tutti4All en de jeugdslagwerkgroep leer je samen muziek maken, wat ontzettend leuk is! Met een paar diploma’s op zak ben je klaar voor het orkest of de drumband. Dat is waarvoor je het doet!

Interesse in de complete opleidingsvisie en het opleidingstraject? klik hier.

Bij OBK Bennekom word je als leerling ook meteen lid van de vereniging. En dat brengt een heleboel leuks met zich mee. Je kunt mee op jeugdkamp, doet mee aan allerlei gezellige activiteiten zoals feestavonden en een BBQ in de zomer en je helpt mee met de activiteiten in het dorp, denk aan de potgrondactie. Door lid te worden van OBK krijg je er in één keer een hele groep vrienden bij!

 

Doorstroomschema

Download hier het complete doorstroomschema in PDF formaat.