AMV

Voor jonge kinderen die een muziekinstrument willen leren bespelen wordt de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) gegeven. De AMV-cursus is voor kinderen van 7 tot 9 jaar die interesse hebben in muziek. In deze eenjarige cursus van 20 groepslessen, die in september/oktober begint, wordt op een speelse manier in groepen van 6 tot 8 leerlingen een muzikale basis gelegd. De kinderen leren te luisteren naar muziek, gevoel te krijgen voor maat en ritme door het bespelen van ritme-instrumenten en noten lezen door te spelen op de blokfluit, klokkenspel of boomwackers. Daarnaast draagt de AMV-cursus bij aan het ontwikkelen van samenwerken, naar elkaar luisteren en sociale interactie.

De AMV’ers laten op een voorspeelochtend of -middag zien en horen wat ze hebben geleerd. Aan het einde van het AMV-jaar maken de leerlingen kennis met alle instrumenten die je bij OBK kunt leren spelen en kiezen ze voor hun favoriete instrument. Daarna starten de muzieklessen!

Inschrijvingen AMV cursus 2021 geopend!

Op dinsdag 14 september beginnen we met een nieuwe seizoen van de AMV opleiding. Inschrijven hiervoor kan door het mailen van het ingevuld aanmeldingsformulier naar opleiding@obk-bennekom.nl

Voor meer informatie, stuur een bericht via ons contactformulier of stuur een mail naar: opleiding@obk-bennekom.nl


Tarieven

Wil je meer informatie over de tarieven voor de AMV-opleiding? Klik dan hier.

 

Groep 1 dinsdag 15:00 – 15:30 uur
Groep 2 dinsdag 15:30 – 16:00 uur
Docente Marjolijn van der Lee