Les voor volwassenen

Uiteraard kun je ook als volwassene starten met een nieuwe hobby; het bespelen van een instrument en uiteindelijk deelnemen in het orkest. Is dit je situatie dan begin je van voor af aan. Noten lezen, muzikale terminologie leren en een instrument leren bespelen. AMV is dan niet nodig, maar een basale muzikale kennis zul je in de lessen gaan ontwikkelen. Je start in dit traject direct op het instrument naar keuze met wekelijkse individuele lessen van 20 minuten.

Misschien ben je nog altijd actief in de muziek, heb je ooit al les gehad en wil je even lekker weer de puntjes op de i zetten. Ook dan is les nemen een goede optie. Je kunt altijd nóg beter en muzikaler leren spelen!

Soms maken muzikanten ook een switch naar een ander instrument, bijvoorbeeld van trombone naar bastuba, of van klarinet naar saxofoon. Ook dan is het goed om je nieuwe instrument goed in de vingers te krijgen en les te nemen.

In alle gevallen zullen we overleggen over een passende instroom in één van onze orkesten of drumband.

Tarieven

Wil je meer informatie over de tarieven van de muziekopleiding en lidmaatschap van onze vereniging? Klik dan hier. Deze tarieven zijn inclusief bruikleen van een instrument.

Voor meer informatie, stuur een bericht via ons contactformulier of stuur een mail naar: opleiding@obk-bennekom.nl